«Terug naar overzicht

Solamagic S1 1400 wit 9010 - 2700450706

De nieuwe premium infraroodstraler SOLAMAGIC® S1+ is niet alleen aantrekkelijk vanwege de verbeterde, niet-verblindende verwarmingsbuis Solastar-HP, maar ook door het eenvoudige snelmontagesysteem en de geïntegreerde inschakelstroombegrenzing. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en imponeert door het chique design. De nieuw ontwikkelde Solastar-HP verwarmingslamp verenigt bovendien een aangenamere lichtkleur met een perfect warmtegedrag, bij minimaal restlicht en een gemiddelde levensduur van 5.000 uur.

Met name buiten kunnen infraroodstralers zeer flexibel worden ingezet en zorgen ze voor aangename warmtezones op balkons, terrassen, enzovoort. Vanwege de korte golfengte wordt de lucht bijzonder efficiënt doordrongen door de infrarode warmtestraling, gaat geen warmte verloren door wind en is in vergelijking met gasstralers een hoge besparing op de bedrijfskosten gegarandeerd.

 

Ook verkrijgbaar in 2000W € 463,00.

Innovatief Solastar-HP verwarmingselement

Nieuw snelmontagesysteem

Snelspanbeugel voor snelle uitlijning

Softstart bij S1-2000 - reduceert de inschakelstroom

Geïntegreerd insteeksysteem (Hirschmann)Modulaire opbouw - uitbreidbaar met draadloze radiografische dimmodule of bluetooth dimmodule

De levertijd van infrarood panelen is 1 tot 6 weken. Voor meer info over de levertijd neem contact met ons op.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK