«Terug naar overzicht

Herschel select portable - hs500pr-eu

Het vrijstaande en mobiele Select infraroodpaneel biedt de ideale oplossing voor wie op zoek is naar extra warmte van een energiezuinige heater.

De slanke Herschel Select mobiele infrarood verwarming is ontworpen om comfortabele warmte te garanderen d.m.v. een compact 500W paneel dat gemakkelijk kan worden verplaatst, zowel binnenskamers als naar andere ruimtes. Met 500W vermogen is het paneel perfect voor die situaties waar je een beetje extra, lokale warmte nodig hebt tegen minimale kosten, zonder dat je de hele centrale verwarming aan hoeft te zetten. Ideaal voor de thuiswerkers.

De heater wordt compleet geleverd met Herschel’s SMART-R systeem voor bediening via de SmartLife App of door de gewenste temperatuur in te stellen op de heater zelf. De SmartLife-app maakt spraakbesturing via Alexa of Google Assistant mogelijk en schema’s kunnen naar wens worden ingesteld. De Select mobiele infrarood verwarming wordt compleet geleverd met 5 jaar garantie en is ook voorzien van interne thermische veiligheidssensoren. Inclusief makkelijk te monteren voetjes en een ingebouwde stekker voor een snelle en eenvoudige installatie en bediening.

De Select mobiele infrarood verwarming wordt met voetjes die gebruikt dienen te worden, geleverd.
De verwarming heeft een stekker en kan in een beschikbaar stopcontact onder het bureau ingeplugd worden. Raadpleeg voor gebruik de installatie-instructies met alle details.

De Select mobiele infrarood verwarming voldoet volledig aan de Europese energiebesparingswetgeving (Lot 20).

De levertijd van infrarood panelen is 1 tot 6 weken. Voor meer info over de levertijd neem contact met ons op.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK