«Terug naar overzicht

Herschel krystal 600W - 2300

Herschel’s Krystal high performance paneelverwarming opent een revolutionair nieuw hoofdstuk in infrarood paneelverwarming: compacte, krachtige panelen die ruimte besparen, zeer snel opwarmen en er fantastisch uitzien.

De Krystal is gebouwd met microkristal keramisch glas dat effectief straalt maar geen warmte verspilt aan de omgeving van de verwarmer zelf. De Krystal bevat ook Herschel’s innovatieve COSIX © Cell infrarood verwarmingstechnologie.

Het Krystal paneel assortiment is verkrijgbaar in 600W of 1000W in een 27 x 57cm unit met een wit of zwart glazen oppervlak.

Vanwege de hogere temperatuur is Krystal ontworpen voor plafondmontage in kamers en kan ook aan de muur worden bevestigd in grote ruimtes. Voor plafondmontage kunt u hem installeren met de meegeleverde zwenkbeugels, of u kunt optioneel een plafondinbouwset kopen voor een discrete inbouwafwerking of een opbouwset met een elegante metalen rand.

De hoge temperatuur Krystal heater zorgt voor een snelle opwarming, ideaal voor het comfortabel verwarmen van zowel woningen als commerciële verwarmingstoepassingen.

Verkrijgbaar in 600 en in 1000W en in de kleur zwart of wit.

Afmeting 27 x 57 CM

 

De levertijd van infrarood panelen is 1 tot 6 weken. Voor meer info over de levertijd neem contact met ons op.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK