«Terug naar overzicht

Herschel Inspire picture 90x70 750W - 2850120685

De Herschel Infrared picture paneelverwarming is gemaakt van glas, met op de voorzijde een afbeelding geprint, hetgeen zorgt voor een fraaie matte afwerking. Ze worden standaard geleverd met een mat frame. Tegen bijbetaling kunnen andere frames worden meegeleverd. Deze paneelverwarming combineert efficiëntie en comfort met stijlvolle, oogstrelende afbeeldingen. Saaie en ruimte in beslag nemende radiatoren zijn nu verleden tijd met deze op de muur gemonteerde verwarming. Deze panelen verwarmen niet alleen uw kamers, het zijn ook esthetische kunstwerken in uw huis.

Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen en Wattages, passen in elke ruimte en ze verwarmen uw kamers, in vergelijking met traditionele verwarming, voor een fractie van de kosten. Tegelijkertijd bieden ze een veel comfortabeler warmte. De panelen zijn een elegante, ruimtebesparende verwarmingsoplossing – zodanig ontworpen, dat ze in elke omgeving passen – maar vooral geschikt voor op de muur gemonteerde installaties in woonhuizen en kantoren.

Herschel Far Infrarood panelen bieden een ongeëvenaarde manier om de temperatuur en het energieverbruik te regelen. Met installaties die onze infrarood panelen gebruiken – optimaal gezoneerd en afgesteld – kan tussen de 30 – 60 procent op de energie worden bespaard, in vergelijking met traditionele verwarmingen op olie,  LPG en andere elektrische oplossingen.

Alle units zijn gemaakt met ESG-veiligheidsglas en worden in Duitsland vervaardigd met topkwaliteit materialen. Ze combineren een hoge energie-efficiëntie met een hoger niveau van comfortabele warmte, in vergelijking met traditionele centrale verwarmingssystemen.

Wilt u graag uw eigen afbeelding aanleveren, dat kan. Aanvaardbaar bestandstypen zijn TIF, JPG, PSD, PDF, EPS.

Minimale resolutie moet 300 DPI en de bestandsgrootte tussen 3 -5 MB.

Vermogen: 70W

Afmeting : 90 x 70

Gewicht: 13 kg

Ip 54

Inspire Global certifications

De levertijd van infrarood panelen is 1 tot 6 weken. Voor meer info over de levertijd neem contact met ons op.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK