«Terug naar overzicht

Warmup beugel vierkant geborsteld klik voor opties - htr-1sqbr


De Burdock vierkante enkele staaf radiator
De Burdock stijl optie brengt een vleugje modern industrieel design in de badkamer. Deze collectie radiator maakt gebruik van een vierkante designafwerking en biedt een sterk geometrisch element dat ideaal zal zijn voor hedendaagse badkamers.

Het hebben van een kleine badkamer betekent niet dat we moeten inleveren op stijl en functionaliteit en ons assortiment enkele staaf radiator is perfect voor het creëren van een modulair systeem om handdoeken zacht te verwarmen na een koele douche. Door gebruik te maken van energiezuinige elektrische verwarmingstechnologie zijn de Warmup radiator met enkele staaf vloeistofvrij en zorgen ze voor een gelijkmatige warmteverspreiding met snelle opwarmtijden – kies zelf hoeveel er nodig zijn voor totale ontwerpvrijheid. Het is aan te raden om bij de installatie van een modulair ontwerp te zorgen voor een afstand van 250 mm tussen elke staaf.

De radiator kan worden aangesloten op het verlichtingscircuit voor automatische werking bij het inschakelen van de verlichting, zolang deze wordt beschermd door een bestaande aardlekschakelaar.
of het kan worden bestuurd door een onafhankelijke schakelaar die op verzoek stroom levert.

 

Er is ook nog een Medium ronde handdoekradiator geborsteld te krijgen.

 

Tulsi enkele staaf medium handdoekbeugel - prijs € € 106,- 

 

 

 

De levertijd van infrarood panelen is 1 tot 6 weken. Voor meer info over de levertijd neem contact met ons op.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK